Vaikuta

Pyöräilyn aseman parantamiseen Joensuussa voi vaikuttaa lähtemällä mukaan Joensuun Polkijat ry:n toimintaan. Joensuun Polkijat on joensuulaisten arkipyöräilijöiden edunvalvoja. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää arki-, työmatka- ja hyötypyöräilyn olosuhteita ja edellytyksiä sekä pyöräilymyönteistä liikennekulttuuria Joensuussa sekä laajemminkin.

Pyöräilyolosuhteissa ilmenevistä puutteista kannattaa olla suoraan yhteydessä Joensuun kaupungin liikennesuunnittelijoihin tai kunnossapidosta vastaaviin henkilöihin. Palautekanava.

Vaikuttamistyötä on mahdollista tehdä myös omalla työpaikalla tai omassa taloyhtiössä. Työnantajalla on mahdollisuus vaikuttaa työpaikan pyöräilyolosuhteisiin sekä tukea pyöräilyä.

  • Tietoa työpaikan mahdollisuuksista edistää pyöräilyä ja edistämisen hyödyistä löytyy täältä.
  • Taloyhtiö pyörävaraston tilat ja pihan pyöräilyolosuhteet eivät aina vastaa pyörällä liikkuvien tarpeeseen. Monesti taloyhtiöiden varastotiloihin ja piha-alueelle kertyy hylättyjä pyöriä, tässä ohjeistus pyörien poistamiseen oikealla tavalla. Asukkaat voivat vaikuttaa myös tontin järjestelyihin ja piha-alueen olosuhteisiin, tässä vinkkejä aiheesta.

Palautekanava katujen kunnossapitoon tai muihin pyöräilyasioihin liittyen: http://www.joensuu.fi/palaute
Aurauskartta: http://kunto.jns.fi/JoensuuRoadInfo/